perjantai 6. tammikuuta 2017

Vieläkö saa fiilistellä?

Tiedetään - joulu meni jo. Siitä huolimatta halusin tulla vielä päivittelemään blogiin tunnelmia Elsan toisesta joulusta.


Joulufiilis oli tällä kertaa aivan erilainen kuin edellisellä kerralla. Toki Elsan ensimmäinen joulu oli omalla tavallaan erityinen. Olihan se ensimmäinen joulu uuden ihanan perheenjäsenen kanssa. Tällä kertaa, vuotta vanhemman Elsan kanssa, joulu ja sen odotus oli kuitenkin vieläkin antoisampaa. Kun kotiimme alkoi joulukuun aikana ilmestyä tonttuja, joulukuusi, joulukoristeita ja -valoja, oli Elsan ilmeissä näkemistä. Pieni tyttö ihasteli kauniita valoja suurilla silmillään ja maisteli onnellisena elämänsä ensimmäisiä piparkakkuja ja joulutorttuja. "Oho!" olikin sana, jota meillä kuultiin joulukuussa erityisen paljon.

Joulukuu kului nopeasti ja pian olikin jouluaatto. Aamulla maisteltiin riisipuuroa, hyvällä menestyksellä, ja sen jälkeen siirryttiin joulukylvyn kautta sohvalle peiton alle katselemaan joulupukin kuumalinjaa. Aamupäivä kului leppoisasti jouluruokia viimeistellessä, lasten ohjelmia katsellessa ja jouluvieraita odotellessa.


Päiväunien aikana joulunviettoon saapuivat mumma, paappa, E, T, ja pienin E. Pian Elsa jo heräsikin uniltaan, ja voi sitä ihmettä! Kuusen alle oli ilmestynyt kasapäin lahjoja, joita päästiinkin availemaan heti välipalan jälkeen. Elsa jaksoi avata n. 3 pakettia, ja lopuissa äiti ja isi vähän avustivat. Kaikki lahjat osoittautuivat kuitenkin varsin mieluisiksi, ja loppupäivä kului mukavasti uusia leluja tutkiessa.


Kun lahjat oli avattu, oli aika syödä jouluruoka. Pöytä oli täynnä herkkuja. Elsa maisteli urheasti erilaisia ruokia, kohtuullisen hyvällä menestyksellä. Mieluisimmiksi suupaloiksi osoittautuivat kuitenkin lopulta salaatin joukosta löytyneet juustonpalat ja viinirypäleet. Myös joululimppua, lanttu- ja juureslaatikkoa Elsa maisteli hymyssä suin. Jälkiruuaksi Elsa söi puolukkarahkaa ja piparkakkuja - nam!

Elsa-tonttu kiittää Joulupukkia ja hänen apulaisiaan ihanasta joulusta ja kivoista lahjoista! Näistä riittää iloa pitkäksi aikaa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti