keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Pitkästä aikaa!

Täällä taas! Blogijutut ovat harmikseni olleet viimeisen puolen vuoden ajan tauolla. Mitään varsinaista syytä hiljaiseloon ei ole, eikä kai tarvitse ollakaan. Uuden vuoden kunniaksi tarkoituksenani on kuitenkin ryhdistäytyä ja jatkaa blogin päivittelyä taas uudella innolla. Tällä kertaa ajattelin jakaa muutamia muistoja menneeltä vuodelta 2016 ja kertoa millaisia suunnitelmia perheellämme on jo alkaneelle vuodelle 2017.

2016 oli hyvä vuosi. Se tuli ja meni uskomattoman nopeasti ja jätti jälkeensä monia ikimuistoisia hetkiä. Niistä päällimmäisenä mieleen jäivät Elsan ihanan serkkutytön syntymä, Kaksplussan kansikuvakilpailun voitto ja Elsan 1-vuotissyntymäpäivä. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä haluan mainita vielä ensimmäisen tatuointini, jonka hankin itselleni joululahjaksi. Näillä eväillä on hyvä jatkaa vuoteen 2017!

Synttäritunnelmia

Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia. Viime syksynä päätin hakea Vaasan ammattikorkeakoulun sosionomiopintoihin ja ilokseni voin kertoa saaneeni opiskelupaikan. Koulu alkaakin jo ensi viikolla, ja se jännittää kovasti. Onneksi kyse on kuitenkin monimuoto-opiskelusta. Koulussa käydään vain 1-2 päivänä viikossa, ja loput tehtävät saa suorittaa itsenäisesti kotoa käsin. En olisi voinut toivoa parempaa järjestelyä; Koulunkäynnistä huolimatta saan olla vielä suurimman osan ajasta kotona yhdessä Elsan kanssa, mutta samalla saan opiskeltua itselleni haluamani ammatin. Isovanhempien ym. lähipiiriläisten ansiosta myös Elsan hoitaminen järjestyy ilman varsinaisen  päivähoitopaikan hankkimista.

Koulunkäynnin lisäksi odotan uudelta vuodelta ihan tavallista perhe-elämää. Elsan kasvua seuraillessa päivät, viikot ja kuukaudet kuluvat kovaa vauhtia, ja yritän parhaani mukaan nauttia jokaisesta hetkestä. Lisäksi tiedossa on jo muutama piristysruiske arkeen: Huhtikuussa lähdemme siskon kanssa Seinäjoelle Pariisin Kevättä katsomaan,  Mr.B:n kanssa Helsinkiin Saara Aallon areenakeikalle, ja elokuussa kaiken kruunaa Robbie Williamsin kauan odotettu keikka. Tiedossa on siis hauska vuosi!

Kuva: Sofia Hongell

Vaikka en yleensä harrasta uudenvuodenlupauksia, ajattelin tänä vuonna asettaa itselleni muutaman tavoitteen:
- Hyvän tasapainon löytäminen koulun, perhe-elämän ja oman vapaa-ajan välille.
- Vähemmän puhelimen selailua/tv:tä ja enemmän hetkessä elämistä perheen kanssa.
- Enemmän muistojen tallentamista blogin, valokuvien ja videoiden avulla.


Näillä mennään!
Hyvää alkanutta vuotta kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti